Címkék

banán (1) blog (3) bobby (2) bükkfa (1) gamekapocs (7) gk (1) gtaiv (1) gyurka (19) hírek (5) horda (1) inszajder (1) ip (1) laca (1) laptop (1) lázadás (1) link (3) majmocska (1) majomka (1) mgsboy (1) orange (1) outszajder (1) prófécia (1) pspista (1) rajzpályázat (2) rsvegas (5) támadás (1) történet (1) vég (1)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Gyurkaságok Blogja

Egy gyurka nevű xbox mániás gyerek tiszteletére alapított blog. :))

Kattincsá hogy gazdag legyek..

2008.02.18. 19:20 はGuppi

Gyurka Roadshow

Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy szerencsétlen idióta akit gyurkának hívtak. Csak így simán gyurkának. Keresztneve nem volt mivel egy kukában találták meg csövesek akik éppen kaja után kutattak. A gyereken nem volt semmi más csak egy „MS” feliratú pelenka amiről máig nem tudják hogy mit jelent. Nos ez a gyurka bekerült egy Győri árvaházba ahol a többi gyerek bántotta ezért gyorsan örökbe adták egy gazdag házaspárnak. A gyerek szépen cseperedet nem volt vele semmi baj amíg nem találkozott életében először számítógéppel. Akkor ugyanis a 6 éves gyurkának befordultak a szemei és bármilyen előzetes tapasztalat nélkül elkezdte rá telepíteni a windows-t. A szülei nagyon megrémültek azonnal orvoshoz is fordultak vele. A doktor sajnos nem tudott mit csinálni vele pedig ő is szemtanúja volt ahogy a recepciós számítógépről leszedi a linuxot és feltelepíti a windows-t ….

….Ezek már nagyon rég történt dolgok. Mostanában a Sony ellen fordult gyurka amióta a microsoft is beszállt a konzol iparba. Először segítséget akart toborozni egy GAMEKAPOCS nevű játék magazin honlapján de sajnos ott kinevették,megalázták. Ezért úgy határozott hogy marha gazdag apjától kér egy névre szóló kamiont amit telerak robbanószerrel és belehajt a SONY Tokió-i központjába.


Tjamesnek sikerült lencsevégre kapnia gyurka kamionját egy több Km-es hajsza után. A képen jól kivehető a felírat és az hogy kelet felé tart az m7-en. Miután gyurka észre vette james-t  azonnal megpróbálta letolni az útról de barátunk nem egyszerű autóval jár. Miután ez a művelet nem sikerült gyurka megállt és tüzet nyitott james-re. Persze mit sem ért mivel az autó páncélozott volt. Még egy javelin  sem ártana meg neki. fotós barátunk viszonozta a tüzet (mivel mindig magánál tartja kedvenc m16-osát). Gyurka nem számított ellenállásra ezért gyorsan visszaült az ülésbe és elhajtott. Azóta sem látta senki a kamionját.

Tjames-t bátor és hősies helytállásáért dicséretben részesítem! (kérem az ellenőrződ! :D) Nem sokan lettek volna rá képesek.

1 komment · 1 trackback

Címkék: gyurka


A bejegyzés trackback címe:

https://gyurka.blog.hu/api/trackback/id/tr78344613

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.18. 21:59:42

Hát ez valami eszméletlen jó!! XD
süti beállítások módosítása