Címkék

banán (1) blog (3) bobby (2) bükkfa (1) gamekapocs (7) gk (1) gtaiv (1) gyurka (19) hírek (5) horda (1) inszajder (1) ip (1) laca (1) laptop (1) lázadás (1) link (3) majmocska (1) majomka (1) mgsboy (1) orange (1) outszajder (1) prófécia (1) pspista (1) rajzpályázat (2) rsvegas (5) támadás (1) történet (1) vég (1)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Gyurkaságok Blogja

Egy gyurka nevű xbox mániás gyerek tiszteletére alapított blog. :))

Kattincsá hogy gazdag legyek..

2008.07.04. 18:00 はGuppi

Eheti termés

Rövid összefoglalás hogy milyen gyurkaságok történtek ezen a héten.

Rsvegas the winner

A Gamekapocs majd a NFSHUNGARY-n való partizánkodás után teljesen elvesztettem rsvegas barátunk nyomát. Már azt hittem visszavonult és remete életmódot folytat amikor megláttam ezt a linket.(Köszönet Hablaty-nak!)

Last Day Nyereményjáték!-

Feladatod:

 

A játék egy nagyon nehéz játék... Csak az próbálja akinek van türelme!

Szoval a feladatod az hogy felveszed amint végigcsinálod az egyetlen egy pályát!

 

Időpont:

 A nyereményjáték Július 15. - ig tart. A videókat a balegamesstudio@atw.hu ra kell elküdened vagy Youtubra felrakod BGS:LS-*

néven. [*= neved]

Nyeremény:

 Egy teljesen külön álló játék ami csak neked lesz meg! + Last Day Beta.-

Ki fog nyerni?

 Az aki a lehető legrövidebb ídő alatt csinálja meg a pályát!

Ki nem találnátok hogy ki az első. :)

Eddig a Nyereményjátékot vezeti: "rsvegas" 1:12[,3] idejével!

bobby

 A GK-n egy újabb furcsa alak jelent meg aki elszánt "harcot" folytat a PS3-as diabló-ért.

Egyszemélyes Demonstráció:

JÖJJÖN PS3RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ JOO LEHET UGYHOGY JÖJJÖN CSAK ERRE AZ 1 KONZOLRA! VAGYIS PS3RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dcrysis02 csak nevet:

Válasz:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha*Bocs James hogy nem volt valami tartalmas,de erre már csak ezt tudtam irni*

(Mi az hogy "bocsi james"?? Tőlem senki sem fél??) XD

Nagyszerű ötlet:

Ok,irj levelet a készitő bácsiknak-néniknek és megoldódik minden.

Na és találjátok ki mi a folytatás??

azt irták vissza hogy ne szórakozzak velük, de készítik valamelyik konzolra! lehet nem ps3ra hanem wiire vagy x360ra vagy nem tom... de azt irták hogy készítik valamelyik konzolra de nem irták h melyikre... ugyhogy ennyik vagytok... akkor is ki fog jönni konzolra bibibiiiiii

Glek megmongya a tuti!

Nem kell bocsánatot kérni. Ebbe még mi se tudunk belekötni...  Amúgy ez a "head shoot"-os gyerek. Már akkor megjegyeztem, hogy biztos nő közelébe került a kis 12 éves pajtás.  Max hugi Barbie-ja volt a célpont. Amúgy az is hihető, hogy írtál emailt a készítőknek.  Egyrészt magyarul se tudsz fogalmazni, persze majd pont angolul tör ki a tehetséged. No meg nem 2 óra múlva fognak válaszolni neked...  Az meg már az óne, hogy el is mondják a kis tirpák magyar fanboynak. "Igen a legnevesebb gamer magazinoknak nem árultuk el, s mi több, még a legnagyobb rajongóinknak se, de a TE leveled annyira megfogott minket, hogy eláruljuk: JÖN PS3-ra." 

Ez volt bobby hölgyeim és uraim aki szabad idejében levelet ír a Blizzard-nak, kampányol a PS3-as Diablo3-ért és ha jut rá ideje, csajokra lövöldözik méretes "karabélyával".

2 komment

Címkék: rsvegas gamekapocs


A bejegyzés trackback címe:

https://gyurka.blog.hu/api/trackback/id/tr91553598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JesusTheSuperStar 2008.07.04. 18:44:12

ÁÁÁÁ rosszpcjatekokon volt ez a link én is felfigyeltem rs vegasra de gondoltam bárkinek lehet ez a neve de NEm ^^ . Bobbynak egy személyes üzenet : Leszel az apukám?

Hablaty 2008.07.05. 14:47:35

Haha, kérünk még ilyet!
süti beállítások módosítása